Viikonlopun alevinkki!

Kynttiläkausi alkanut? Teilläkin?
 
Myöhäisillan lauantaiterveiset! Tulin vain sanomaan sen, että loma Lappiin varattu ja sen, että kuinka ihanaa on kun te jaksatte kommentoida tänne. Kaunis kiitos, lämmittävät ihanasti mieltä. Kunhan kiireiltäni ehdin, vastaan kaikkiin kommentteihinne.
 


 
 
Vielä yhden vinkin haluan sanoa teille ennen kuin menen nukkumaan. Aveon verkkokaupssa on tämän viikonlopun ajan varastossa olevat Mooncake -tuotteet -20% Jos siis mielit jotain heidän tuotteistaan tsekkaa nämä sivut. klik, klik Mä löysin sivuilta mm. tällaisia ihanuuksia... Kolahtaako teihin?
 


kuvat: www.aveo.fi 
 
Nyt peti kutsuu. Toivottavasti mä saan huomenna vastattua edes hänelle, joka kyseli yläkerran aulan seinien värikoodia! ;) Pysykää kuulolla!
 
 
Riitta
 
 
 

6 kommenttia

 1. Pöllöistä tykkään, joten se kelpaisi meidänkin kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Just kävin Aveon nettisivuilla ja ihailin näitä - tosi upeita!

  Mustat kynttilät festivoissa on kyllä tosi kauniita! Pidin myös viime talvena mustia kynttilöitä näissä. Minä haaveilen vielä tuosta korkeasta jalasta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi olispa kivoja nuo tyynyt! vaikka poikainhuoneeseen. Minäkin eilen aloittelin kynttiläkauden ja heti tuli 4 vuotias sanomaan että "Äiti, muistathan sitte puhaltaa kynttilät ennenku meet nukkumaan?" <3

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, minäkin haluan Lappiin! :) Ju juu, kyllä kolahtaa nuo Aveon tuotteet. <3

  VastaaPoista
 5. Ihania, hirvitaulu olisi meille hyvin ajankohtainen...

  VastaaPoista
 6. Meillä kans lapin matka suunnitteilla. Mutta vasta hiihtolomaksi. Vaik mä haluisin sinne jo syyslomalla tuskaan ja jouluna kaamokseen 😊 millonkas te meette?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!