Aula järkkäilyjä

 
Kyllä se pienestä vaan tulee ilo. Ihana aloittaa viikonloppu kun yläkerta on tip top. Ollaan järjestelty ja taas järjestelty. Nyt näyttää jo aika valmiilta, jotain hienosäätöä tietty suuntaan ja toiseen. Jos rahaa käyttäisin ostaisin pari uutta mattoa, stringejä ja jonkun sohvapöydän. Viimeksi mainitsemani täytynee varmasti hommata ja jotain on jo kiikarissakin, mutta no hätä hommaamiselle!
 
No kuvia sitten! Tänään on jo monta tuntia ehditty leikkiä koulua. Tokaluokkalainen opena ja pienemmät sisarukset reippaasti oppilaina. Kahakoilta vältytty ;)
 


 
 
Mustan pölkyn raahasin ulkoa, Hayt alakerrasta. Muut odottivatkin valmiina ylhäällä. Puusohva lähti aulasta uuteen kotiin ja leikit piilotettiin kaappiin.
 
Mahtava aloittaa viikonloppu. Lapset pian nukkumaan, kynttilöihin tuli, tietska tai sisustuslehtiä nokan eteen niin jo kelpaa. Vieläkö oltaisiin käyty illan päälle ulkona hakemassa punaposket ni jo olis hyvä! Ehkä sitten huomenna ne punaposket?!
 
 
Nauttikaa tekin viikonlopusta!
Riitta

7 kommenttia

 1. Ei viikonloppu ala, ennen kun on vähän huushollattu! Ihanalta näyttää! <3

  Super-kivaa viikkistä Ride!

  VastaaPoista
 2. Heh, täällä kans on järkkäilty viime päivinä, yks ilta innostuin ja eilen yömyöhään siivosin ja järkkäilin loppuun. Kauniilta näyttää teillä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, ihanasti tilaa myös leikille ♡
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Mikä tuo teidän vaaleanharmaa seinämaalin värikoodi on? :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi kivalle. Nuo hayn tuolit on niin ihanat!

  VastaaPoista
 6. Oi oi, nää sun kortit ja julisteet on vain niin ihania :) Postasin niistä muuten tänään blogissani, tuli tosi kiva taulukollaasi niistä <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!