Ähky

Se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ilmoittamatta mitään. Nimittäin ähky. Blogiähky. Täällä sitä ollaan podettu todella kovaa sellaista, ei oo päivitetty omaa eikä katottu/luettu muitten.Näyttää siltä, että ähky alkaa "helpottamaan".  Nyt mulla riittääkin lukemista moneksi päiväksi teidän blogeista. Kitooooos.

Vappu oli ja meni. Simavärkit hommattiin, ne oli ja on ne edelleen. Muutosta 1vuotta-päivä oli ja meni. Ajatus arvonnasta oli ja meni.

Mutta kyllä tämä tästä :) Eilen kotiutin kaksi Hay:tä valkoisena, ajatuksena on laittaa ne kesäksi terassille,sitten kun se valmistuu. Mietityttää meneekö nämä "pilalle" vaikka onkin säätä kestävät? Onko kellään kokemusta?

Saatiin paklattua ja maalattua tuo seinä, missä on noi beståt. Laitoin aikoinaan kiinni siihen kaksipuolisella teipillä jotain(en nyt muista mitä) mutta poisottaessa jäi ankarat jäljet. Kyllä tympäsi. Nyt tuo seinä on ihanan valkoinen ja "kunnossa". Tämä eteisaula vaatii vaan multa kokonaisvaltaisen suunnittelun, mutta nyt siihen ei ole rahkeita. Eiks se oo syssymmällä hyvää aikaa suunnitella sisustusta, kun ulkona sataa? Nyt mun tarttee olla pihalla ja miehen yläkerrassa :/
Nyt nopeesti muihin hommiin. Ihanat vapaat edessä! Onko teillä muilla samoin? Lapsillakin monta päivää koulusta vapaata. Tarttee nauttia jokasolulla! Ai niin, ja onhan se äitienpäiväkin tulossa! :D

 

15 kommenttia

 1. Oon lukenu tuota muiltakin! sitä on siis varmaan liikkeellä, vähän niinkuin noroa ;) Mut silloin on paras vaan ottaa ommoo lommoo bloggailusta niinkun teitkin :) Terkuin uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Miia! Ja tervetuloa lukijaksi :)
   Ommoo lommoo on pidetty ja nyt alkaa vähän helpottaa. Näyttää ja tuntuu siltä, että jossain vaiheessa vain tulee tunne, että tietokoneesta täytyy päästä kauemmas :)Nyt tuntuu jo paljon pareelta.

   Poista
 2. Jaa, vai siksi hiljaista. Täällä vähän sama homma.
  Haystä en osaa sanoa, kuvissa kyllä näkyy ulkonakin.
  Mitähän valmistajan sivut sanoo... Talveksi ottaisin joka tapauksessa tuolit suojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, siksipä siksi. Tätä siis on liikkeellä. Koko kone on kuvottanut ajatuksellaan.

   Taidan uskaltaa laittaa Hayt ulos kun valmistajan mukaan sään kestävät. Talveksi ehdottomasti olkkariin tms. katseen vangitsijoiksi ;) hih.

   Poista
 3. Oonkin ihmetellyt mihin katosit. Samoja fiiliksiä myös täällä. Selvästi joku virus meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellistä, niin monella muullakin kuin minulla :)
   Omituista tässä viruksessa on se, että tää taitaa olla meille kaikille joskus tarpeen. Silloin kun sitä on liikkeellä, annetaan sen jyllätä rauhassa ;)

   Poista
 4. Piti ihan tsiikailla,et onko teidän beston alla sokkeli? vai onko seinään porattu kiinni? Ja mistä ootte hommanneet ton tason siihen päälle? Tässä muutama kyssäri lukijaltasi! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on meil siin sokkeli. Itte tehtiin. Mut taidettiin me lisäksi laittaa se seinään kiinni. Taso haettiin paikallisesta Prismasta ja pienennettiin se sopivan kokoiseksi. Näppärää ;) Eiks ookki? :)

   Poista
 5. Sitä tuntuu olevan ilmassa... Mutta onneksi se ajan kanssa helpottaa :)

  Tuolit on hienot, voisin haluta meillekin! Ainakin FDS:n sivuilla lukee että tuolit on galvanoitu ennen jauhemaalauskäsittelyä, eli siten säänkestäviä ja sopivat myös ulkokäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaa tähän tosiaan tarvitaan, tämä vaatii sen!

   Tuolit on niin ihanat valkoisena.(meillä myös musta, mut nä vie voiton) Tsekkasin kans noi sivut ja ajattelin, ett kesän pidän ulkona, talveksi sisälle

   Poista
 6. Tuttu juttu, munhan piti oikeen muutto tehä sen vuoksi.

  Tuo tuoli on makee! Uskoisin,että se säätä kestää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, toivottavasti mun ei tartte muuttaa, mut jotai uutta ilmettä mäkin kaipaan! Mut vielä ei jaksa/huvita muokkailla.

   Mä niin nautin noista tuoleista. Oon kyl tyytyväinen noihin!! Ja päästän ne pian ulkoilemaan terassille ;)

   Poista
 7. Ähkyä tosiaan tuntuu olevan liikkeellä. Itsekään en ole olltu niin tuottelias kuin yleensä, mutta pikkuhiljaa :) Kuvien kokonaisuus näyttää kyllä kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona!
   Pikkuhiljaa täälläkin päästään vauhtiin. Ehkä se on tää kevät, kun on NIIN paljon muutakin tekemistä/mietittävää, ett ähkyä sit pukkaa. Aikansa vie, mut tästä näyttää onneksi selviävän :)

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!