Aharasta


Siivouspäivänä huomaa kuinka meillä on joissain huoneissa huonekalua, huonekalun perään. Tätä nyt kestää tuntemattoman ajan verran, ennen kuin se yläkerta valmistuu. Toisina päivinä ei häiritse ollenkaan, mutta toisinaan, niin tympäsee kun on joka paikka täynnä tavaraa. Mutta silti, ei hötkyillä sen lisätilan kanssa!!!?

Kuvat otettu kirjastohuoneesta olohuoneeseen päin ja toisinpäin. Kirjastohuone toimii nyt meitien makuuhuoneena. Sitä ei ole sisustettu olleenkaan, paitsi, yhdellä parivuoteella, kahdella pikkusängyllä ja yhdellä sivustavedettävällä sohvalla. Onhan siinäkin. Että näin. 
Olisin halunnut listattomat ikkunat, mutta se tieto tuli liian myöhään isännälle. Tykkään valtavasti tästä ylläolevasta ovenpielestä kun siinä ei ole listoja.
Yksinkertainen on kaunista, myös ikkunoissa!
 
 
 
...Siivoukset siis jatkukoot!
 
Tai sittenkin..?
 
Nautitaan auringosta, kun se kerran paistaa.
 
 
 

2 kommenttia

 1. onkohan tuo mustavalk.matto loppunut ikeoista kun ei näy valikoimissa? tarttuuko muuten kaikkai karvat ja roskat ja lähteekö hyvinb imuroitaessa? t.Hanna ps.soitellaan joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Sanoivat Ikealla, ett jotain häikkää tavarantoimittaja kanssa ja kaikki menee aina samantien kun muutaman saavat kerralla. Imuroitaessa lähtee kaikki roskat, karvat yms. Ja on suht kevyt.
   Soitellaan! Oot monesti mielessä!!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!