Sauna

Jee, nyt me päästään löylyihin! Viikko sitten perjantaina saunottiin ekan kerran. Kyllä se olikin juhlaa. Me kun tykätään niin löylyistä!! Vielä pitää laittaa kaidetta tms.. ja jotain muutakin puuttuu, mutta saunaintoiluun noi ei vaikuta.

Pistänpä pari kuvaa teillekin.

Mikä sen mukavempaa kun mennä omaan saunaan reissun jälkeen. Takuuvarmasti lämpiää tänä iltana. Mukava reissu, mutta kotona ehdottomasti paras!

p.s Tyhmältä näyttää noi kuvat, ku ei näy alaporrasta ollenkaan.. Alimmainen porras/taso tulee tod näk kiukaan kanssa olemaan samaa jatkumaa ja sit siihen tulee myös toi ritiläjuttu. Ymmärretty?


Ja eikun löylyihin!

Ride
4 kommenttia

 1. Mielelläänhän tuolla saunoo - tunnelmallinen sauna :) Mikäs kiuas teille tuli? Hyviä löylyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Juu..Täällä ollaan löylytelty :) sauna on tunnelmallinen, tykätään! Meille tuli Vuolux:n Manhattan kiuas. Taisin siitä jossain postauksessa kirjotella enemmän. Jospa sitä ehtis perehtyä lukemaan teidän raksakuulumisia tän kesähulinoinnin lomassa.

   Poista
 2. Millä noi seinät on käsitelty? Haluaisin meille myös tummat seinät....

  VastaaPoista
 3. Sauna käsiteltiin ihan valmiilla sekoitteella, olisko ollut savusaunan musta tms. Prismasta ostettiin aine. Voin käydä katsomassa tarkemmin sävyn yms. jos haluat tarkan värin nimen. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!