Pyykkipuolelta

Näytänpä teille meidän kodinhoitohuoneesta osan. Tällä puolella hoituu pyykinlaitto. Toinen puoli sit sisältää ulkovaatteet, urheilutavarat ja vähän teknistäkin tilaa. Eli suuret on tilat, tai siltä ainakin kuulostaa! Kokonaisuudessaan meillä on tossa kodarissa 16,5 neliöä. Koskaan tilaa ei kait ole liikaa, lisääkin olisimme voineet "ottaa", mutta.

Pitemmittä puheitta kuviin. Mielestäni tämä on (vielä ainakin) toimiva! Meillä ei toi "toinen puoli"  ole vielä valmis, siitä ei kuvia. Rauhassa mietitään, että saadaan varmasti koko tila hyödennettyä sata prosenttisesti ja samalla sen pitäis olla myös käytännöllinen ja vieläpä vähän sais hyvää näköäkin olla. Jos jollain on jotain hyviä idiksiä, tai käytännön juttuja, tms, koskien kodinhoitohuoneeseen niin antaakaahan niitä innolla tännepäin!

Noi kaivonkannet vai mitkä ne nyt onkaan :) pitäis nostaa ja maalata mustaksi tai hommata rosteriset, mut hei, nä on niitä juttuja jotka on vielä varmaan ens vuonnakin tekemättä. Meidän silmät on jo tottuneet tohon valkoiseen. Lattianrajaan pitäis laittaa jotian. Listaa tai 10x10mustat laatat. Mitä? Mä tykkään tästä tilasta! Ja etenkin noista nahkaisista vetimistä, ne on niin parhaat! (ikkunanpuolimmaisista puuttuu vielä) Laitan kuvan vielä lähempää.. Näiden vetolaatikoiden yläpuolelle seinään keksitään joskus jotain, hyllyjä tai ikean beståa tms. toi pistorasia vähän höndessä paikkaa, mut ei se tämän talon menoa haittaa!! :) :)  ja varsinkaan pyykinkäärimistä.

..täällä sitä saa tai joskus tuntuu, että joutuu laittamaan pyykkiä. Miten millonkin, fiilisten mukaan! Allas ikeasta, hana Oraksen, kaapit ja laatikostot Mikant-keittiö. Liukuovet Prisma. Lattiana musta epoksi hiertomassa. tms.mikäsenytonkaan.


Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ja miehen kesäloma! JEE!!
p.s ei anneta noiden pahvilaatikoiden häiritä.

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!