Pienestä hyvä mieli

Silloin tällöin tulee poikettua paikallisessa Fidassa. Eikä suotta. Se ei pettänyt taaskaan. Meikä niin tyytyväinen ostoksiin! Lisäksi (ei kuvassa) ostin melkein sylillisen sateenvarjoja, ihan pilkkahintaan. Toivoa sopii, että sateenvarjoille ei olisi käyttöä tänä kesänä!

Ollaan me jotain saatu täällä tehtyäkin, lähinnä kaatopaikkakuormia, ja taas uudelleen kaatopaikkakuormia, kodinhoitohuoneen kaaosta raivattu, saatu sinne liukuovet hyllyineen. Vielä pitäis saada takit ojennukseen ja se meidän urheilukamppeitten kaappi tms tehtyä. Toi alla oleva kaappi kätkee lasten lakit, kengät, kypärät, kausitarvarat kuten monot tms. sisäänsä, on niin verraton, että ei me taija luopua siitä koskaan! Päinvastoin, noita ku sais lisää!!!..mutta on meillä vielä paljon tekemättäkin..mm. ponnahdussalvat näihin kaappeihin. Vaikuttaa ihan joka päiväiseen eloon. Näitten takana kun on likapyykki, lakanavaatteet ja "siivouskomero". Katonrajassa olevissa kaapeissa on talvivaatteet ja sit nois alemmissa vierastäkit ja tyynyt.
Tykkään tästä mallista, ett kaapit on kattoon asti. Eipähän jää pyyhittävää kaappien päältä ja samalla tulee kaikki tila hyötykäytettyä :) (kaapissa on 12 ovia)..ja kuvasta näkyy, ett ei oo pyykkikorejakaan laitettu paikoilleen. Odotellaan oikean kokoisia. IV-kone piilotetaan joskus jotenkin. Jotain ideoita sen suhteen on mut nyt ei sellasia aleta työstämään. :)
Kuvasta näkyy myös, että kuivausrummulle on paikka, mutta tarvitaanko me sitä koskaan? En tiedä.

Hiljaa hyvää tulee!

Kohta lähdetään kattoo ku miekkoset pelaa jalista.. neljän porukan turnee. Lämmintä luvassa, kun kupolin sisään mennään ja lapsukaisia vahditaan, ettei juokse isänsä perään nurmelle.

Aurinkoa viikonloppuusi!
t: Ride

1 kommentti

Kiitos sinulle kommentista!