Innostus

Mikähän muhun tuli, siitepölykö meni läpi kuontalon :)

Täällä ollaan ommeltu, siskon innoittamana, tosin pienemmillä hermoilla kuin hän :) Lasten kanssa kun ompelee niin sitä saattaa vähän hermoilla ja suuttua. ? En vain jaksanut odottaa siihen asti että lapset olisi untenmailla. Onko muilla samaa ongelmaa? Jotain pientä saatiin kuin saatiinkin aikaiseksi, sitten loppui lanka ja resorit. Huomenna saisi sataa, että saataisiin jatkaa näitä puuhia. Vaiko kuitenkaan?

Nyt kun tätä innostusta on, pitäisi löytää kaikki kankaat. Ne kun ovat jossain pahvilaatikon kätköissä. Tässä hommassa on ihan selvästi huomattavissa sanonta, ett nälkä kasvaa syödessä!

Eilen meillä kävi paljon pikkuisia, eskarilaiset ja opet. Oli mukava pieni piristys keskellä päivää! .. tätä taloa kun on koko vuosi yhdessä rakennettu!! :) vaimitensemenikään?!


Iltaterveisin, Ride4 kommenttia

 1. Hienoja pussukoita sait aikaiseksi! Ja tosta hameesta tuli upea!! Nyt vaan sitä resoria haet sieltä mistä kerroin, ( pst ei kerrota muille) ;). . Hermot ei oo täälläkään yhtään sen pitemmät, älä luulekkaan ollenkaan! mut mulla on se juju et mä kato jätän kaiken levälleen vintille kun hermot ja tilanteet ei salli, ja meen sit jatkamaan kun on taas mahdolista.. Et sit teet itelles johonkin sellasen pienen sopen, et saat siihen jättää koneet sun muut levälleen, niin siitä on helppo jatkaa milloin hyvänsä. mielellään näitä tuotoksia katselee! Lisää!!! T; systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos tätä tahtia tulee uusia tuotoksia, täytynee munkin tehdä oma soppi, miss saa rauhassa värkkäillä. Koti on kyllä sen näköinen että täällä ei oo muuta sitten tehtykään. Eiköhän me joskus oteta yhteisompeluilta ja harjotellaan takin tekoa. ?

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihanaa! Ja joo, yks eskarivuosi meni teidän projektia seurates, yhdes rakentaen;)
  Mukava jatkaa vielä teidän perheen kanssa hommia syksyllä (ei oo enää montaa viikkoa!!!)

  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö E, meillä aika lailla jo odotetaan tulevaa syksyä! p.s Mäkin odotan, että saa taas vaihdella pikakuulumisia, ootta te niin ihania!.. ja tervetuloa toistekin meille!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!