RAKASTAN HILJAISUUTTA

Sain listan: Sään mukainen vaatetus, makuupussi, kolmella eurolla irtokarkkeja, pieni herkku/eväs, korvatulpat, saunakamppeet, vaihtovaatteet, kumpparit, reppu, juomapullo + muki, hygieniatarvikkeet, otsalamppu, kiikarit, kamera, unikaveri, aurinkoinen mieli. Ai niin ja perhepotretti koti-ikävän yllättäessä :)

Kotia suositeltiin jätettäväksi kännykkä, huolet, arki ja märehtiminen :)  Kännykkä lähti mukaan, mutta ei sillä siellä mitään tehnyt. Oltiin erämaassa. Sen sijaan arki muuttui juhlaksi, huolet iloksi ja märehtimistä mä en tunnekkaan! 
Luonnossa on voimaa, väkisilläkin! Se puhuttelee voimakkaasti. Ehkäpä ihan meitä jokaista? Jo lapsena luonto tuli minulle hyvin tutuksi ja rakkaaksi. Kiitos isän ja äidin. Meni muutamia vuosia etten juuri käynyt luonnossa retkillä, (toki marjaretket tuli tehtyä) poluilla samoilemassa tai jotain muuta vastaavaa. Ehkä ajattelin, että en löydä täältä samanlaista erämaata kuin lapsuudenkodin lähellä on. Ehkä en ajatellut mitään, oli vain kaikkia kiireitä, jotka menivät luonnossa liikkumisen edelle. Nyt olen muutaman vuoden nauttinut taas luonnon tuomasta voimasta.  Joka viikkoiseksi on tullut lenkit pitkospuilla, enkä niitä enää muuksi vaihtaisi! Rämpinyt jopa suolla yli vyötärön syvyydessä ja useasti! Ja kyllä, aina N A U T T I E N !

Luonto on muutakin kuin polut tai pitkospuut. Se on paljon enemmän kuin näet ja kuulet. Tai edes osaat aavistaa. Sen vaikutuksen tunnet/huomaat huomenna ja vielä viikonkin päästä mielessäsi ja kehossasi. 
Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta Salamajärven kansallispuistosta, sieltä kotikonnuilta. Kyllä sydän nautti olla "kotona". Sain viettää ihanaa aikaa kera ystävien. Ei elämä voi parempaa olla! Eräjorma kiittää!


***

Parin viikon päästä pääsen vähän eritavalla luonnon kanssa kosketuksiin. Kokeilen ensimmäistä kertaa SUP -lautailua, kajakilla menoa sekä sähkö-fatbike -pyörällä ajoa. Odotan aivan innoissani. Nämä kaikki kun on mulla vielä kokematta! Veikkaan, että aika märkä keikka tulossa :) Luonnosta nauttien Riitta


1 kommentti

Kiitos sinulle kommentista!