ELÄ TÄSSÄ HETKESSÄ

Pääsimme So-blogien kanssa tutustumaan uuteen, juuri avattuun joogakouluun Seinäjoella. Joogaaminen ei ollut minulle ennestään tuttua. On pitänyt ja pitänyt tutustua, se vain on jäänyt. Mutta nyt, tutustuminen tuli kuin "Manulle illallinen" ja juuri oikeaan aikaan! Pienesti otettiin tuntumaa astanga ja flow -tunteihin. Tämä oli vain pintaraapaisua, mutta kummasti minäkin, joka tykkään korkeasykkeisistä liikuntalajeista sain punan kasvoilleni ja hikeä pintaan.   HUH HUH.Jooga sinällään ei varmasti kaipaa esittelyä.  Se on tuhansia vuosia vanha menetelmä, jota tämän päivän kiireiset ihmiset kaipaavat! Se on kehollista terapiaa/huoltoa, mielenhallintaa, joka edistää ihmisen kokoaisvaltaista hyvinvointia. Mistä nimi Sanmaya tuli, näiden viiden naisen yrityksen nimeksi. Voit lukea sen TÄÄLTÄ.

Visuaalisuus on tärkeää tällaisessa paikassa, tai ainakin minusta/-lle. Ihanasti naiset olivatkin sen osanneet hoitaa :) Salille mennessä aika pysähtyi aivan itsestään, (vaikka vielä ei joogaamaan oltu päästykkään) Tänään tätä kirjottaessani kropassani tuntuu eripaikoissa kuin vaikka salilla käydessäni. Ehkä tämä tarkoittaa vain sitä, että tuollaisia harjoituksia olisi syytä jatkaa! :) JEP.Tuntuu, että kaikilla on aina yhtä kiireistä. Että jaksaa, täytyy osata nähdä lähelle ja täytyy osata nauttia niistä ihan pienistäkin asioista. Siis niin arkisista kuin vain olla ja voi. Mä nautin edelleenkin kahvista, se toimii mulla aina ja joka paikassa. Sitten nautin kun sohvapöydällä on uusi asetelma, ehkäpä uudet leikkokukat ja kolmas on kukkien kastelu. Siis NAUTIN KUKKIEN KASTELUSTA ja nyt se on päässyt aivan uusille leveleille, kun aloin suihkupullon kanssa läträämään :) En olisi uskonut, mutta se tuo mulle tosi paljon iloa käydä joka kukan luona, ja nähdä onko suunta kattoa vai lattiaa kohti :)

Onko sulla jotain ihania pikkuasioita (ei nyt lasketa perhettä tähän) millä jaksat arjessasi, siis aivan sellaisia pieniä asioita mistä huomaat saavasi mielihyvää/ iloa päivääsi?  Kerro ihmeessä kommenttiin! 

Riitta


Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!