Vailla arkisia hetkiä?


Kesä oli mieleenpainuva, lämmin. Muistoja rikkaampana otamme syksyn avosylin vastaan.

Herätyskello, aamupuuro, kalenteri, kahvi, terotin, ulkoilu, rytmi, läksyt, tiskivuoro, harrastukset. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, kaikilla omanlaiset listat, kuitenkin niin samanlaiset. Aivan tavallisia asioita, tavallisia arkisia hetkiä, niitä minä olen kaivannut. Oletko sinäkin? Ihanaa kun arki on täällä!Riitta

4 kommenttia

 1. Minulla on työrintamalla vähän ikävä tilanne päällä, joten minä taas olisin hyvin mielelläni jatkanut lomailua vielä toisella viidellä viikolla. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi harmi! Toivotaan, että työrintamallasi tasaantuu pian! Tsemppiä sinun arkeen :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Minulla on sellainen tunne, että kesä meni ohi enkä ehtinyt mukaan. Minulla ei ollut lomaa kuin viikko, ehkä tunne tulee siitä. Toisaalta lasten koulut ym rytmittää taas elämää sopivasti, eli siinä mielessä on mukavaa että syksy tuli ja arki alkoi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Totta, kyllä sitä ihminen kaipaa lomaa, ja joskus se viikko ei vain riitä :/ Kesältä odottaa loman lisäksi myös niin paljon lämpöä, että välillä täälläkin edelleen ajatellaan "Mihin menit kesä? Mutta mahtavaa tässä on just nää rytmit, nyt on raamit arjelle!

   Mukavaa arkea teille sinne!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!