SUUNTA YLÖSPÄIN

Ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Nyt näyttää vahvasti siltä, että elämä alkaa voittamaan. Mähän olen ollut marraskuusta asti flunssassa, vielä jotain oireita on siihen liittyen, etten vielä uskalla ulkoilemaan. Ennen kuin pääsen/uskallan urheilemaan niin siihen kestää taas toinen tovi. Pää tässä on ollut kaikista kovimmilla, en ole  pystynyt urheilemaan tietenkään neljään kuukauteen ja yhden ainoan kerran olen ollut lasten kanssa ulkona. Mitään syytä sairaudelleni tai sen pitkittymiselle lääkärit eivät ole löytäneet. Joku villi veikkaus on, että palosiivoukset tekevät tämän, mutta mene ja tiedä. Ehkä se selviää vielä.
 
Arvatenkin blogin puolella on ollut hiljaista, ei ole jaksanut ruutua vahdata, saatikka keskittyä yhtään mihinkään ylimääräiseen. Kaikkialla ihmiset höpöttelevät keväisestä sisustuskärpäsestä. Olen ihmetellyt, mikäs se sellainen kärpänen on. Nyt näyttää siltä, että tiedän mistä on kyse ja se on kuulkaas niin, että se kärpänen pörrää tällä hetkellä myös näillä huudeilla.


 
Huoneen haltija on tällä hetkellä talvileirillä. Tai taitaapi olla jo kotimatkalla. Ensi viikolla tämä huone on taas täynnä paperisilppua ynnä muuta ihanaa sälää ympäriinsä mitä vain kolmasluokkalainen niin kovasti muka tarvitsee :/
 


Koulutehtävät ja muut pakollisuudet väistyvät. Nautitaan lumesta, valoisista päivistä, hitaista aamuista, ulkoilusta eikä illalla katsota nukkumaan mennessä kelloa. Ehkä retkellekin uskalletaan koko porukalla. Se on H I I H T O L O M A !


 

Minun ollessa poissa, naisten kanssa viikonloppulomalla, oli tämä kolmasluokkalainen päättäväisesti päättänyt, että pienin nukkuukin hänen kanssaan. Muuten ihan ok, mutta kun meillä ei kukaan ole yöllä parhaimmillaan. Varsinkaan jos herätyksiä on useampia. (Etsi ylemmästä kuvasta lapsi. Ja huomasithan, että meidän huoneen lampunvarjostimen suojakupu on tippunut :D)
 
 
 
Yläkerran lattianvaihdon kanssa on päästy kompromissiin. Tulossa "se" vähemmän mua miellyttävämpi ratkaisu. Kuulette ja näette varmasti siitä projektista kuvia myöhemmin. (Kuka arvaa?)
 
Nautitaan tästä ihanasta ikkunoista tulvivasta valosta. Kohta onkin jo maaliskuu ja se tietää yhdeksän päivän reissua aikuisten seurassa. Meitä on lähdössä neljä pariskuntaa lomailemaan. Toivon todella, että silloin olisin täysin kunnossa. Siihen asti otettava todella rauhallisesti, ettei tulisi takapakkia!
 
Hetken päästä me kuitenkin herkutellaan vohveleilla, kermavaahdon ja hillon kera. Namskis. Tai ehkä ne on sittenkin rasvassa paistettuja lättyjä??
 
 
Sunnuntain herkkuterkuin Riitta
 
 
 

5 kommenttia

 1. Kyllä se kevät ihmeitä saa aikaan!Ihana tuo Artekin (?) tuoli,kaunis väri tuolin istuinosassa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kevät ihmeitä saa aikaan!Ihana tuo Artekin (?) tuoli,kaunis väri tuolin istuinosassa.

  VastaaPoista
 3. Sisustuskärpäsellä on tapana iskeä heti kun kotiin tulvii kunnolla kevään ensimmäiset auringonsäteet.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Kiva että siellä ollaan toipumassa. Kivan näköistä!

  VastaaPoista
 5. Kiva että siellä ollaan toipumassa. Kivan näköistä!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!