Olen täällä. Tulin takaisin.

"Kamalaa ku siitä on kauan. Ihan mahottoman kauan. Ei se kyllä tunnu siltä. Onpa melkein kaksi kuukautta mennyt nopeasti. Mitäköhän sitä kirjoittaisi, kertoisi. Lukisiko tätä kukaan. Raapustanpa silti jotakin "

Näin mietin juuri. Olen täällä. Tulin takaisin. Kesä on ollut kaunis, rento, voimaannuttava ja kaikin puolin mukava. Nyt syksyn (aivanko varkain tullen) on monenlaista uutta tiedossa. Ihan päällimmäisenä kerrottakoon, että aloitan Visualistin opinnot Helsingissä hetken päästä. Tähän tarvittiin hetki aikaa, istuttiin alas ja tuumattiin selvitäänkö me vuodesta, puhaltaako molemmat me-henkeä jne. Sain paikan ja päätös oli tehty. Koulu sinällään on pitkälti etäopiskelua, mutta kuitenkin aina välillä täytyy Helsingissä käydä.
 
 
 
Sattuiko joku lukaisemaan meistä jutun elokuun Meidän Talo  -lehdestä? Niistä kuvista on jo järjestykset ja sommitelmat muuttuneet. Kovastikin! ;)
 
 


Näitä maisemia ihailen aamuisin ajellessani töihin. Kotona on toimisto joo, mutta toisinaan tulee tehtyä paljon muuallakin töitä. Yritykseni tekee piensisustustavaran lisäksi stailaus-, siivous- ja vähän remonttitöitäkin. Moninaiset on työpäivät. Tykkään työn vaihtelevaisuudesta.
 
 
Koti-iltoina on vähän päästy jo syksyn makuun. Ihan pikkasen vain. Vähän on filttiin kääriydytty, polteltu kynttilöitä ja naatittu kun vain on kiireiltään ehditty... ;)


 
 
Yks jos toinenkin arvonta roikkuu. Kohta räjähtää! Pysykäähän kuulolla. On tulossa julistetta (luvattu jo aikaisemmin) kalklitiriä, mun uusia rasioita ja pusseja, uusia kortteja jne. Pidetään mahdollisimman monta arvontaa niin mahdollisimman moni voittaa :) :)  Jookos?
 
                                                                           / / / / /
 
 
Mukavaa, että te olette siellä jossakin, kukin omien askareittenne äärellä. Oletteko miettineet onkohan se Riitta päivittänyt? Oletteppa saattaneet käydä katsomassakin mitä tänne kuuluu. Eikä postausta edelleenkään. No, nyt on. Kuulumisia rupiaa satelee taas pikkuhiljaa.
 
 
                Entä teille?
               -Riitta
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia

 1. Ihanaa kuulla sinusta taas.
  Onnea opiskeluun ja oikein mukavaa syksyn alkua myös sinne ♡♡

  VastaaPoista
 2. Lukee todellakin.
  Näyttää ja kuulostaa ihanalta!

  Hienoa, että teitte yhdessä rohkean päätöksen! Varmasti kantaa hedelmää tuo päätös vielä.

  oi voi. Mulle ei tule lehtiä. Tuon jutun olisin tahtonut nähdä. Onkohan vielä kaupassa.. pitää käydä salaa hyllyjen välissä lukemassa :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kun olet taas täällä! Välillä oon käynyt kurkkimassa :). Onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sinusta. Mukavaa tuo opiskelun aloitus, onnea vuoteen.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla kuulumiset. Onnea opiskeluihin, vuosi menee nopeasti :) enpä ole lukenut ko lehteä, vieläköhän se on lehtipisteissä? :)
  Mukavaa syksyä teidän perheelle.

  VastaaPoista
 6. Välillä pitää olla poissa, jotta voi tulla takaisin :) Tosi kivoissa kuvioissa alkaa sun syksy, onnea opintoihin!

  VastaaPoista
 7. Kurkkimassa on käyty..☺ ja lehtikin tuli ostettua!

  Onnea sulle opiskelupaikasta ja virtaa syksyyn!

  VastaaPoista
 8. Voi paljon onnea opiskeluun ja rohkeaan päätökseen! Oot sä vaan reipas! Niinku aina, luulisin! Oon käyny kahtoon täälä, oli mukava ku nyt oli postaus tullu! :) Hyvää syksyä täältä jostain! :) -Kaisa

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!