Kesällä kerran ja toisenkin

Ollaan syöty jätskiä, irtsikoita, tehty omatekoista mehujäätä, nautittu, relattu, nukuttu pitkään ja reissattu. Ollaan oltu. Niin parasta. Kesä kovassa vauhdissa. Ihania muistoja kamera täynnä. Koneella on ehtinyt olla vain pakollisen verran. Lomat osittain vielä edessä. Viime päivät olemme saaneet nauttia ihanista helteistä. Tässäpä muutama kuva muistoksi tännekin.
 
 

Enkä malta olla mainitsematta, että RiiKe tarjoaa 7.7. asti kaikki varastossa olevat tuotteet -50% hinnalla. Tähtiä ei juurikaan löydy, mutta kysy jos jokin mielessä. Harmittavasti kotisivut ovat vieläkin vaiheessa, yritän tehdä niitä itse tai oikeastaan veljeni vaimo tekee. Kiitosta jo tässä vaiheessa A!  Vaatii muuten vähän kärsivällisyyttä. Tällä hetkellä parhaiten tuotteet ja selostukset näet TÄÄLTÄ.  Saatavilla kalentereita, kortteja, julisteita, tarroja, lahjapaperia.... Tässäpä muutama räpsy tuotteista.
  
Ja lopuksi vielä kuva tulevasta. Tätä saatavilla jo ehkä ensi viikolla! Pistetään sitten arvontaa pystyyn! Pysykäähän kuulolla! Julisteen koko n 48x70cm RiiKe By Marika Koskimäki-Ketelä
 

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia. Kalenteri on saatava, pistän s-postia :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kesäisiä kuvia :) Mukavia aurinkoisia kesäpäiviä teille päin :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!