TAHDOTKO MURKINAA RINNAN ALLE?

 
Raparperipiirakan ohjeita on nähty vähän joka blogissa ;) Noh, ei nyt ihan kuitenkaan. Kuitenkin, päätin minäkin laittaa ohjetta kehiin. Tämä on taas niitä " valmistuu ilman vatkainta" -ohjeita. Eli siis nopeille, kiireisille ihmisille, joilla vieraat jo odottelee oven takana. Tai, sit niille joilla iskee yht'äkkisesti kauhee jälkiruoan himo. Niinku esimerkiks mulle :)
 
 
1. Sulata voi. 2. Sekoita kulhossa vehnäjauho, sokeri, sooda ja leivinjauhe. 3. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, voi ja piimä. 4.Yhdistä seokset ja sekoita taikina tasaiseksi pellille. 5. Palo mieleisesi määrä raparperiä ja levitä ne taikinan päälle. 6. Ripauta pinnalle sokeria (tai kanelisokeria)ja paista 200-asteisessa uunissa 30 min. Kyytipojaksi voit vatkata vanillaa. Syö rauhassa nauttien piirakasta ja Suomen suvesta!
 
///
 
Meillä kesä on aikamoista kirppareilla käyntiä. Lapsetkin tykkää siitä hommasta. Sainkin mielusta postia Ykkösbasaarilta ja vinkkaan siitä teillekin. Tämä on ainakin täällä asuville kiva kesäylläri, joka kannattaa käyttää jos on mielinyt laittaa tavaraa eteenpäin. Rahanarvoinen etu se pienikin etu on ;)
 
 
 
 
Olin sunnuntaina jo niin viikkovillissä, että meinasin maanantaina arpoa. Todellisuudessa se tapahtuu vasta huomenillalla. Joten tästä pääset osallistumaan arvontaan, joka loppuu huomenna klo 23.00. Muutes, mulla ei ole hölynpölläystä mitä teille muille bloggareille "kuuluu". Asia korjaantunee viimeistään kun tulee syksy! ;) No, ehkä jo vähän ennen.
 
Tänään nautin kahdesta uudesta hortensiasta portailla. Ihanasti piristävät kotiäidin mieltä. En mä paljoa tarvi, kaksi hortensiaa 9 eurolla ;) ja mieli on tosi tyytyväinen! Illan päätteksi tein kierroksen puutarhassa.Taas on maisema erinnäköinen kuin eilen. Alppiruusut kukkivat. Teetkö sinä iltaisin/aamuisin kierroksen puutarhassa? Seuraatko kukintojen edistymistä jne? Jotain sääkirjaa tms. olisi kiva täyttää. Ehkä joku päivä vielä!
 
Huomenna mä vastaanotan useamman pikkuisen serkun tänne lapsille yövieraiksi. Toivottavasti nämä ovat niitä hetkiä joita lapseni muistelevat isona kaihoten! Nyt nukkumaan, että sitä jaksaa taas aamulla herätä!
 
 
 
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz/Ride
 
 
 

8 kommenttia

  1. Tällaista nopeaa ja näppärää ohjetta vähän kaipailinkin:)! Kiitos kovasti! Meillä on pihassa iso raparperipuska ja en ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä ihanista raparpereista mitään, vaikka on jo pitänyt monta päivää tehdä, pöh. Saamaton minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiva jos tästä tuli sulle inspis käyttää niitä raparperejä joita siellä teillä on! Tämä piirakka tulee "käden kääntäessä" kovin homma taitaa olla tuo raparperien pilkkominen ;) hih. Ei muuta kuin leipomaaan!

      Poista
  2. Heipparallaa" Jätin sinulle haasteen arvontakommentteihin, mutta onkohan hukkunut sinne ette ole hoksannutkaan ;) Tässä kopsattu viesti:
    Mukava blogi sinulla, seurailen aina aika ajoin postauksiasi <3 ..Niinpä sain haasteen ja haluaisin haastaa myös sinut "11 asiaa minusta" haasteeseen :) tässä linkki haasteeseen: http://minnijanannu.blogspot.fi/2014/06/haaste.html#more

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa MiNa!
      Kiitos haasteesta. Mäpä tartun siihen, vaikka olen tietoisesti ollut itseni kanssa vähän "taka-alalla" tässä blogissa. Voishan sitä jotakin kuitenkin kertoa :)

      Poista
  3. Vaikken mikää leipojaihminen olekkaan, niin tätä jäin tuijottamaan. Ihana kuva ♥

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!