Kaupankalenterit rulettaa!

Kuulkaas, sitä etsittiin sitten koirien ja kissojen kanssa lapsille niitä perinteisiä (lue kauheita) euron kalentereita. Vasta neljännestä kaupasta löydettiin. Ei kelvannut äiteen tekemät kalenterit. Huh. Ei aina ymmärrä. Sinänsä mitään vahinkoa ei tullut, kun karkilla olis menty noissa toisissakin, mut parempaa lapset olis omatekosista saaneet. Halusivat valita toisin. Ja äiti myöntyi.
Se sitten kalentereista.
On ne lapset höpsöjä!
 
 

Tänään nopee pyörähdys Kolpissa, siskon perheen torpassa. Pakkasta parhaimmillaan 23 astetta, lunta ei juurikaan. Ei täällä eikä sielläkään. Just että voi sanoa, ett maan on valkoinen. Lisää kaivattais.
 
(Kuva ei liity mitenkään juttuun, muuten kuin, että hänellä on joulunpunaista yllä, vai puhuinko mä punaisesta jotain? ;))
 
Mukavaa tynkätyöviikkoa meille kaikille!
Ride
 
 

8 kommenttia

 1. Tulkaahan tänne ihastelee lunta ;). Mä sain mitä toivoin, LUNTA ja ihanan tunnelmallisen talvimaan ympärilleni. Nautin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiuku, nyt vkl sinnepäin, mutta teille, ni ei varmaan nyt onnistu!! Jos toisin, ilmoittelen!

   Poista
 2. oli mukava nähdä sua ja lapsia...harmittaa et pyrähdys oli pikainen mut toivotaan et joskus pitempään.t.saturnus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille. Nyt on teidän vuoro. Ja ne miehet pääsee täällä saunaan, vaikka Makella sit vapaapäivä onkin kun tuutte. ;)

   Poista
 3. ihana karla! :)) t:aili

  VastaaPoista
 4. Jep. Viikonloppu meni hirveää huutoa kuunnellessa, kun ei ollut sitä suklaakalenteria (paitsi esikoisella, joka oli etukäteen ilmoittanut, että hän tahtoo vain suklaakalenterin). Sitten eilen kävin kolme kauppaa, siitä kolmannesta ostin sen VIIMEISEN suklaakalenterin.
  Onneksi muillakin siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo ihmeellisiä noi lapset? :) Onneksi nyt oli kyseessä VAIN kalenterit, eikä sen kummenpaa. Mukava Sahrami, että eksyit tänne!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!