LUONTOELÄMYKSIÄ

Luonto on elämyksiä täynnä!

Kävin kolmen SO -Blogistin kanssa testaamassa sähköpyöräilyä, SUP -lautailua ja melontaa. Kaikki oli minulle uusia lajeja. Meillä oli testimielessä näiden lajien riathlon! Tykästyin suunnattomasti ihan jokaiseen lajiin. Luonnossa liikkuminen on se mun juttu! Niin se vaan on. Vesillä ollessa näki Seinäjokea ihan eri näkökulmasta :)Arvaatteko mitä jännitin eniten?  Ehkä suppailua, toisaalta melontaa. Mut suppailu olikin minusta loppujen lopuksi kaikista "iiseintä". Melonta meni hyvin kun pääsi oikeaan tatsiin melan kanssa, eikä vienyt  melaa liian taakse ;) Sähköpyöräilyssä kun taas muisti, että ei aivan turbo avustuksella lähde liikenteeseen niin homma sujuu. Pyöräily yllätti mut! Se oli menoa eikä meininkiä! I LIKE IT Ihan mahtavaa on, että näitä lajeja voi harrastaa ylhäisessä yksinäisyydessä, kaksin, perheen kanssa, ystäväporukalla tai vaikka tyhy -päivää viettäen ja vieläpä Seinäjoella! Aiempaa kokomusta ei  tarvita, lajin pariin opastetaan kyllä. Kaikilla on mahdollistuus tutustua lajeihin ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Jos homma on jo tuttua, Wild Adventure Finland vuokraa välineitä omaan käyttöön. Lisäksi kuka vain voi osallistua heidän tarjoamiin avoimiin lähtöihin. 
Mä oon niin fiiliksistä tästä tutustumisesta vieläkin, että aion kyllä kokeilla näitä kaikkia lajeja uudelleen joko sitten yksin, miehen, ystävien kanssa tai sit heidän järjestämissään avoimissa lähdöissä. Katsoin tuossa heidän sivujaan ja huomasin, että kaikkia välineitä on mahdollisuus vuokrata vaikka koko viikonlopun ajan! Jes!
Oletko sinä kokeillut suppailua, melontaa tai sähköpyöräilyä vai oletko jo ihan "koukussa" näihin? Vai onko ajatuksesi vasta  suunnitteluasteella ja mielessä josko uskaltaisi kokeilla? Täys kymppi ja suositteluni. Kokeile, et varmasti kadu. Niin minäkin tein ja onnekseni tykästyin :)


-Riitta

1 kommentti

  1. Hei, blogissani arvonta joka saattaisi kiinnotaa, tule mukaan! http://paleredrose.blogspot.fi/2018/05/kirjaesittely-ja-arvonta.html
    Terkuin Katja

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!