Nyt meilläkin on nää


Jee. Nyt meilläkin on nää. Lasten lisäksi myös aikuiset ovat päässeet rimpuilemaan! Eikä taida jäädä vain rimpuiluksi. Voin kertoa, että haastetta riittää! Kenetköhän sitä haastaisi? Miehen kanssa ei viitsitä haastaa toisiamme. Kyllä te sen tiedätte miten siinä kävisi :) :)
 
 
Alkuun oli kovasti tunkua renkaille, mutta jo nyt ihan kivasti kukin löytää oman hetkensä rimpuiluun. Toki renkaat välillä saavat huiliakin. Vaikka porukkaa on, niin kyllä sitä minäkin saan rauhassa treenailla. Iltayöstä tulee salaa kokeiltua kaikenlaista. Vois olla lapsukaisilla naurussa pitelemistä jos näkisivät temppuiluni??!
 

 
Joko teillä rimpuillaan renkailla? Me hommattiin renkaat aikuisten koossa ihan siksi, koska tiesimme itsekin niitä hyödyntävän. Ja voin kertoa, ei kyllä harmita näiden hommaaminen! Liikunnaniloa siis täälläpäin!
 
 
Leppoista lauantaita sinulle!
 
 
 

10 kommenttia

 1. Tääkin haluaisi nämä, mutta meillä ei oikein löydy sopivaa paikkaa. Mukavaa lauantaita myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oi...meillä oli lapsena tuollaiset renkaat....ja olivat kovassa käytössä!

  VastaaPoista
 3. Oi vau! Mä just eilen viimeksi puhuin miehelle, että meille pitäisi hankkia tuollaiset renkaat lapsia varten:) Lapset olisivat varmasti tosi innoissaan tuollaisista:)!

  VastaaPoista
 4. Meillä oli trapetsi ja renkaat kotikotona kun olin pieni. Täällä ei ole sellaisille tilaa. Muistan kyllä vieläkin miten kivaa niissä oli keikkua.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli juuri tänään puhetta, että voisi hommata lastenhuoneeseen jo sovittujen puolapuiden kaveriksi vielä renkaatkin. Saadaankin oikein liikunnallinen lastenhuone! :-)

  VastaaPoista
 6. Noilla saa kyllä ihan tosi tehokkaan jumpan aikaiseksi aikuisetkin. Mies vetää meillä sellasta vatsalihasjumppaa renkailla, että mä en saa edes yhtä toistoa tehtyä :D

  VastaaPoista
 7. Oi tosi kivat ja sopivat ihan sisustukseenkin! :) Tekisi mieli meillekin hankkia, mutta mietityttää vähän...tunnen yhden pojan joka vahingossa leikkiessään hirttäytyi ja kuoli noihin. Eli kannattaa kuitenkin pitää lapsia silmällä! :(

  VastaaPoista
 8. Hui kamala tuo Miian kertoma tapaus, huh! :( Itse kanssa halusin meille tuollaiset ja Joulupukki olikin kiltti ja sellaiset toi. (ei kyllä samanlaisia) Vielä kun joku kiinnittäisi ne..kröhöm..
  Toivottavasti sadetonta Juhannusta! (Täällä sataa ja tuulee)
  -Karoliina, pienemmassamittakaavassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Oi noi renkaat on ihanat. Meiltä ei valitettavasti löydy paikkaa moisille.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!